VI TÄCKER HELA VÄRLDEN.

VI TÄCKER HELA VÄRLDEN.

Med DHL Express levereras dina sändningar med trygghet och förtroende, så att du istället kan koncentrera dig på det som är viktigt, att få ditt företag att växa. Lita på att vi kommer att leverera säkert och i tid. Låt oss ta ansvaret för dina transporter.
SKICKA MED DHL EXPRESS & FÅ 30% RABATT

Fyll i dina uppgifter nedan.

 

Vi bryr oss om dig och kommer inte att skicka vidare denna information till någon.
Läs mer.

SNABBHET

Oavsett vart du befinner dig i världen har vi nätverket och människorna som säkerställer att du håller kontakten med fler än 220 länder och territorium över hela världen. Och med vår oöverträffade säkerhet, tillförlitlighet och snabbhet innebär det att vi levererar i tid och i trygga händer.
BÖRJA SKICKA IDAG

VÄRDE

DHL’s avancerade leveranslösningar ser inte bara till att varje försändelse levereras i tid, utan också att det levereras till rätt destination, i bästa skick och allt till en rimlig kostnad.
BÖRJA SKICKA IDAG

DÖRR TILL DÖRR

Oavsett om det rör sig om ett dokument eller paket kan du tryggt och säkert lita på vår service från dörr till dörr. Detta tack vare att varje försändelse hanteras personligen, från din dörr till sin destination, i rätt tid, precis som utlovat.
BÖRJA SKICKA IDAG

INSYN

Vi gör det enkelt och med full insyn. Detta innebär att det inte finns några valutakursändringar eller dolda kostnader. Priset du ser är det pris du betalar. 
BÖRJA SKICKA IDAG